Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista itemów minecraft ID

TenCoNicNieRobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdziele, ale Ci się ziomek nudzi. Pierwszy lepszy obrazek wzięty z googli... Każdy pewnie będzie szukał tego obrazka w googlach, a nie na MPC, chyba że ma wgrane TMI to w grze widzi. Lajk ci się nie należy...

// btw. Blok ID 99 O_o

// btw 2. Tam jest stone, cobblestone, że mozna tylko za pomocą... creative haha xDD

Jaki koleś weź to usuń......

Opublikowano

Ja pierdziele, ale Ci się ziomek nudzi. Pierwszy lepszy obrazek wzięty z googli... Każdy pewnie będzie szukał tego obrazka w googlach, a nie na MPC, chyba że ma wgrane TMI to w grze widzi. Lajk ci się nie należy...

// btw. Blok ID 99 O_o

// btw 2. Tam jest stone, cobblestone, że mozna tylko za pomocą... creative haha xDD

Jaki koleś weź to usuń......

Pare błędów jest ale początkującym graczom może się przydać

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Swag= Secretly we are gay= Sekretnie jesteśmy gejami

56b26daf781bf911efa107dfbc05fc65_origina

Opublikowano

@topic to na starą wersje i nieprzydatne. lepsza jest www.minecraftinfo.com/idlist.htm

od kiedy jest komenda /i ?

zawsze była /give gracz id ilość

@Keesh nie trzeba mieć tmi by widzieć id. wystarczy nacisnąć w eq f3+h i widać obok nazwy i ile zużyto itemu

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Zbytnio to się nie napracowałeś bo to tylko kopiuj i wklej z grafiki. To samo można znaleźć wpisując w google grafika: id itemów minecraft.

Opublikowano

Wystarczy zainstalować sobie too many items albo nei i ma się wszystko w grze bezsensu ten tut (choć to nawet do mini-tuta się nie kwalifikuje :P)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

@offtop: Tematu odświeżamy tylko gdy coś do nich dodajemy, tak na przyszłość

@ontop: Mało przydatne ;/ Ja zawsze wchodzę na minecraftinfo.com i po prostu patrzę, a kliknięcie "Kopiuj adres URL obrazu" i wklejenie na MPC to nie jest wysiłek.

Opublikowano

temat powinien byc usuniety

@Topic temat nic nie wnosi oprocz ze jest napisana komenda ktora mozna uzyc zeby cos sobie dac bez wlacznia GM 1

Logo_IGracze.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ohh ahhh xD to jest na wersje 1.6.4 albo niżej bo napewno nie na 1.7.2 testowałem 

Prosze o update albo o informacje o tym że to jest na taką i taką wersje 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Może,zrób własny spis a nie obrazek z google grafik.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...